Despre proiect

 

RPC VILLAGE, etapa 1, pune la dispozitia beneficiarilor un ansamblu de 28 de locuinte tip duplex si 26 de apartamente dispuse in 2 blocuri.

Duplexurile beneficiaza de un teren in suprafata totala de 440 mp. Suprafata utila a fiecarei case este de 100mp si este compartimentata in 4 dormitoare, living, trei bai, bucatarie, debara.
Cele 2 blocuri construite in etape 1 au un regim de inaltime P+3E si sunt alcatuite din apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete utile cuprinse intre 36 si 62 mp.

 

Case disponibileApartamente disponibile

300 de case

tip duplex

30 de apartamente

cu 1, 2 și 3 camere

Locație excelentă

Mehala, Timișoara

Localizare

RPC Village se află în Timișoara, zona Mehala, cu acces la mijloace de transport public

 

Stadiu Lucrari

Conform fotografii.

  • Proiectul este dezvoltat in 7 faze de lucrări
  • Faza I a început în luna iunie 2022 și este alcătuită din construcția primelor două blocuri și a celor 28 de case, pe prima stradă din cartier.
  • Faza II – Septembrie 2022
  • Faza III – Noiembrie 2022
  • Întregul proiect este estimat a fi finalizat până la 1 februarie 2026.

Lucrările avansează rapid, fiind în grafic pentru predarea la timp.

Cei care doresc să își rezerve casa mult dorită, fără bătăi de cap și fără presiunea alegerii materialelor și a urmăririi șantierelor, pot să o facă foarte simplu, fie la telefon 0722.379.545, fie la 0743.282.864

Randări proiect

Imagini de la lucrări

Unul din marile obiective pe care RPC GROUP le-a avut încă de la înființare a fost acela de a fi aproape de beneficiarii săi și de a livra produse pentru orice buget și raportul calitate-cantitate-preț să fie cel mai echilibrat. Având o îndelungată experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale, dezvoltatorul RPC Group a gândit un nou proiect imobiliar mixt de case, apartamente și spații comerciale, proiect care se transformă în realitate:  RPC Village. Localizat în partea de vest a Timișoarei, în zona Mehala, noul cartier va da un refresh stilului de viață al rezidenților, pentru că locuințele se pliază perfect pe activitatea omului contemporan activ, care simte nevoia să se înconjoare de liniște atunci când ajunge acasă, totodată având avantajul de a accesa rapid orice parte a orașului. 

Cu un mix inteligent de arhitectură, urbanistică și servicii complementare,  dezvoltatorul dorește să construiască mai mult decât locuințe: o comunitate formată din cât mai multe familii fericite și împlinite care și-au realizat visul de a avea o casă nouă.

Pentru cei care îsi rezervă casa încă în faza de proiect, au posibilitatea să intervină asupra finisajelor.

FINISAJE GENERALE

Finisaje interioare:

-Parchet laminat de 10 mm grosime
-Gresie si faianta ceramică de calitate superioară în hol, băi şi bucătării – import Italia;
-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă;  

– Usi import Germania de culoare alba
-Băi complet echipate cu obiecte sanitare şi accesorii (lavoare, vase de WC, rigolă în pardoseală/cada)

-Obiecte sanitare ceramice, vas de toaletă suspendat, cu rezervor încastrat cu clapetă; 

-Băile sunt echipate cu prize etanşe cu contact de protecţie şi instalaţie de iluminat preinstalată pentru corpurile de iluminat;

Dotări bucătării:

-Gresie antiderapantă şi gresie ceramică, placaje cu faianţă de calitate superioară deasupra blatului de lucru şi vopsitorii lavabile la pereţi şi tavane;
-Bucătăriile sunt dotate cu racorduri, pregătite pentru montarea aparaturii electrocasnice (racorduri pentru apă, gaz, electricitate, canalizare, ventilaţie);
-Apa caldă este produsă de centrală termică şi alimentată cu gaze naturale din reţeaua publică;
-Peretele exterior este pregătit pentru tubulatura aferentă hotei;
-Prize electrice 230V cu contact de protecţie pentru aparatura electrocasnică;

Incălzire:

-Locuinţele sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală conectat la centrala termică şi prevăzut cu precablaj pentru termostate individuale. Avantajul principal al sistemului de încălzire în pardoseală constă în costurile reduse cu incălzirea în timpul sezonului rece, ca urmare a eficienţei termice.

Clienţi satisfăcuţi de alegerea făcută

Putine lucruri sunt mai entuziasmante decat sentimentul de a te muta in casa noua... Acesta este si sentimental intens trait de noi, multumita celor de la RPC Group care ne-au indeplinit visul de a avea casa visata. Sunteti cei mai buni! Va recomandam cu drag si incredere tuturor celor care-si doresc ca visul de a avea o casă sa devina realitate.

Alex P.

Reprezentant vanzari, Client RPC Group

Am ajuns, am vazut, am primit explicatii, pe loc au fost facute calcule, iar a doua zi am semnat. Au trecut 6 ani de cand locuiesc intr-o casa pe care am vazut-o crescand de la fundatie. Acum aici e caminul nostru. Aici ne e bine, aici e acel loc de care fiecare dintre noi avem nevoie, acel refugiu fata de lumea în care traim. Toate astea au fost posibile cu ajutorul RPC Group!

Adi M.

Angajat din Ministerul de Interne, Client RPC Group